ايزدي: اينچئون آوردگاه سختي خواهد بود / با مدال بر ميگردم
نماينده ايران در وزن 62- كيلوگرم، شكرانه ايزدي خواهد بود. او تكواندو را از 15 سالگي آغاز كرد و تشويق مربيان و خانواده باعث شد، پس از 3 سال خيلي جدي تر به تكواندو فكر كند.
مدال طلايش در مسابقات كشورهاي اسلامي را دوست دارد و حضور در بازيهاي آسيايي را ميداني براي تجربه نمي داند. ايزدي كه در رقابتهاي جهاني مكزيك نتوانست مدالي را بدست آورد پس از كسب مدال برنز قهرماني آسيا و طلاي ارتش هاي جهان، حالا فقط به طلاي اينچئون فكر مي كند.
گفت و گوي سايت فدراسيون تكواندو، با شكرانه ايزدي را در ادامه خواهيد خواند:
*خيلي دير تكواندو را آغاز كردي، فكرش را مي كردي روزي نماينده ايران در رويدادهاي مهم باشي؟
-زمان اردوي جهاني مكزيك 32 نفر در اردوهاي تيم ملي بوديم. من در همان مقطع اول نمي خواستم ادامه دهم. با خودم مي گفتم چه كسي به من ميدان مي دهد؟ آن هم در شرايطي كه من تجربه حضور در مسابقات بين المللي را ندارم. به فكر بيرون آمدن از اردو هم بودم. اما خانواده ام نگذاشتند و گفتند بايد بجنگي. بعد جزو 16 نفر شدم، باز هم فكر نمي كردم كه بتوانم نفر اعزامي باشم. ما هر 2 هفته يه بار انتخابي ميزديم و از تعداد بازيكنان كم مي شد تا اينكه جزو 4 تكواندوكار اعزامي به مسابقات جهاني شدم! مي خواهم بگويم واقعا فكرش را نمي كردم كه امروز اينجا باشم.
*در جهاني نتيجه نگرفتي اما بعد برنز قهرماني آسيا و طلاي ارتش هاي جهان را كسب كردي، ديگر تجربه كافي براي حضور در بازيهاي آسيايي را داري!
-همين طور است. من براي كسب تجربه به اينچئون نمي روم. در مسابقات جهاني من درس هاي زيادي گرفتم و بعد از آن در مسابقاتي كه حضور داشتم از آن ها استفاده كردم.
*پس به كسب مدال در اينچئون فكر مي كني؟
-بله، آن هم به مدال طلا. مي دانم كار دشواري دارم و هيچ بازيكني نيست كه به مدال اين رقابتها فكر نكند. با توجه به اينكه اين بازيها 40 امتياز براي رنكينگ المپيكي دارد قطعا دشوارتر از 4 سال پيش است اما به هرحال در اين مدت تلاش زيادي را انجام داده ام و مي خواهم مزد زحماتم را بگيرم.
* در اين مدت از تكواندو چه چيزي ياد گرفته اي؟
- در تصميم گيري ها قاطع تر شدم و تلاش براي هدف را ياد گرفته ام.
* هنوز هم بدون استرس مبارزه مي كني؟
-نه، قبلتر آرامش بيشتري داشتم، براي خودم مبارزه مي كردم چون كسي از من توقعي نداشت و كار خودم را انجام مي دادم. اما اكنون همه از من توقع دارند چون تجربياتم بيشتر شده است. استرس بيشتري دارم و بايد از عنوان و جايگاهم در تيم ملي دفاع كنم.
* و در آخر؟
- اميدوارم بتوانم عملكرد خوبي را در اينچئون داشته باشم. هدف من كسب بهترين سكو در اين بازيها است تا بتوانم جواب زحمات كادرفني و عزيزانم را بدهم.
*** مهمترین حریفان شكرانه ايزدي در المپیک هفدهم آسیا
1- يونفي جااو (چين)
در كارنامه ورزشي اين بازيكن، مدال طلاي بازيهاي آسيايي 2010، نايب قهرماني جهان، طلاي گرندپريكس قزاقستان در سال 2014 و طلاي قهرماني آسيا به چشم مي خورد.
"جااو" كه در رنكينگ المپيكي وضعيت بسيار مناسبي دارد، مهمترين و سخت ترين حريف ايزدي در شياپ چانگ اينچئون خواهد بود.
اين بازيكن در فينال بازيهاي آسيايي 2010 مقابل پريسا فرشيدي به برتري رسيد و حالا براي دفاع از عنوان قهرماني خود به المپيك هفدهم آسيا مي آيد.
2- يان ييو (چين تايپه)
ديگر حريف ايزدي در شياپ چانگ اينچئون، طلا و برنز قهرماني آسيا را در اختيار دارد. "يان" چند هفته قبل نيز به مدال برنز گرندپريكس قزاقستان دست يافت و به راحتي از 40 امتياز المپيكي اين بازيها چشم پوشي نخواهد كرد.
3- ساير رقبا
تي ها گيون (ويتنام) نايب قهرمان آسيا در سال 2014 و "وون جي لي" نماينده كشور ميزبان ديگر حريفان شكرانه در بازيهاي آسيايي اينچئون خواهند بود كه نمي شود به راحتي از سد آنها گذشت.