Farsi | English
 


 
   جمعه 6 ارديبهشت 1403

کلام روز


امام صادق علیه‌السلام فرمود: مؤمن جز به سه خصلت نیک نشود: فهم عمیق در دین، اندازه‌دارى نیکو در زندگانى و بردبارى بر ناگوارى


گفت و گو


بی‌باک: 4طلای ارزشمند را در مهد تکواندوی آسیا گرفتیم

ذوالقدری: بهترین نتیجه را گرفتیم

 آرشيو گفت و گو

گزارش


نمره 20 کاروان ایران به تکواندو رسید/کره جنوبی بازهم در بخش مردان جا ماند!

مدال آوران روز پایانی بازيهاي تكواندو

 آرشيو گزارش

تکواندو در بازیهای آسیایی


بازیهای آسیایی – گوانگجو 2010

بازیهای آسیایی – دوحه 2006

بازیهای آسیایی- بوسان 2002

بازیهای آسیایی- تايلند 1998

بازیهای آسیایی-هیروشیما 1994

بازیهای آسیایی – سئول 1986


آمار سايت




PLAYER 
    Iran

Last Name: Ashourzadeh

Name: Farzan

Birth date: 25/ 11/ 1996

Gender: M

Weight: -58

Club: National Team

فرزان عاشورزاده و پایان انتظاری 16 ساله

در بازیهای آسیایی فرزان عاشورزاده نماینده وزن 58- کیلوگرم تکواندو ایران در شیاپ چانگ اینچئون خواهد بود، تکواندوکاری که در یکسال اخیر بخوبی توانست پله های ترقی را طی کند.









فرزان 17 ساله، تکواندو را از 6 سالگی در باشگاه شهید ساعدی سلمانشهر مازندران و زیر نظر مهرداد ساعدی آغاز کرده است. خیلی اتفاقی هوگوپوش شد اما درست از سال 87 که مدال طلای مسابقات کشوری را در اصفهان بدست آورد؛ نگاهش به این رشته ورزشی جدی شد.

حالا تکواندو را دوست دارد و اگر به عقب برگردد بازهم این رشته ورزشی را انتخاب می کند، جوانترین تکواندوکار اعزامی کشورمان به بازیهای آسیایی در بخش آقایان؛ نه تنها به دنبال سومین طلای بازیهای آسیایی ایران در وزن دوم است، بلکه می خواهد 4 المپیک را نیز به همراه تیم ملی تکواندو تجربه کند.

گفت و گوی سایت فدراسیون تکواندو با ملی پوشی که سه ماه قبل در تاشکند ازبکستان از سکوی اول وزن دوم مسابقات قهرمانی آسیا بالا رفت، را در ادامه خواهید خواند:

*فکر می کردی یک روز نماینده ایران در بازیهای آسیایی شوی؟
- راستش را بخواهید نه؛ به هیچ عنوان فکرش را هم نمی کردم که در بازیهای آسیایی اینچئون، نماينده ايران باشم.

*چرا؟
- به هرحال بزرگان زیادی در این وزن حضور دارند. اما خوشحالم که کادرفنی و فدراسیون به من اعتماد کرد.

* چرا در نوجوانان مدالی نگرفتی؟
- من 2 بار در رده سنی نوجوانان فرصت داشتم، اولی مسابقات جهانی نوجوانان در سال 2012 بود که به دلیل آسیب دیدگی نتوانستم در انتخابی آخر شرکت کنم و به طور کل این مسابقات را از دست دادم اما یک سال بعد برای مسابقات قهرمانی آسیا در سال 2013 فیکس شدم. انقدر آماده بودم که هم مربیان و هم خودم مطمئن بودیم با مدال طلا بر می گردم. بازی اول را بردم اما در مبارزه دوم به ویتنام باختم. افسوس زمانی که در رده نوجوانان مبارزه می کردم را زیاد می خورم اما می گویم تلنگر خوبی برایم بود. انگیزه ام بعد از آن اتفاق بیشتر شد. خیلی ها بودند که در نوجوانان مدال های زیادی را بدست آوردند اما در بزرگسالان نتوانستند نتایجشان را تکرار کنند. فکر می کنم بهترین اتفاق برای من همین بود، چرا که باعث شد انگیزه و تلاشم بیشتر شود.

* پس برای همین است که همیشه مقابل ویتنام با اختلاف برنده می شوی!
- دقیقا! در فینال قهرمانی آسیا هم همین اتفاق افتاد. با ویتنام بازی داشتم و با اختلاف او را بردم. مسابقات آزاد کره جنوبی هم همینطور شد، باخت نوجوانان باعث شد بعد از آن؛ هر زمان با نماینده ای از ویتنام مبارزه می کنم تلاشم برای برد باشد، آن هم برد با اختلاف زیاد!





* از پروسه انتخاب شدنت برای تیم ملی بزرگسالان بگو.
- یکی از شرایطی که می توانستم در انتخابی تیم ملی شرکت کنم، مسابقات لیگ بود. در رقابتهای لیگ از 10 مبارزه برای پاس قوامین 9 بازی را پیروز شدم و توانستم در انتخابی تیم ملی شرکت کنم و اردونشین شوم. بعد هم در انتخابی قهرمانی آسیا اول شدم و در ازبکستان مدال طلا را بدست آوردم. تورنمنت تونس و آزاد کره جنوبی هم به مدال طلا رسیدم و در اولین سابقه حضورم در گرندپریکس قزاقستان به مدال نقره رسیدم.

* در گرندپریکس، بعد از حدود 4 ماه بود که از مدال طلا بازماندی.
- قزاقستان، گوشزد خوبی بود. می گویم خدا دوستم داشت که در فینال با چین تایپه مبارزه کردم. او مهمترین حریف من است و مبارزه با او باعث شد شناخت خوبی از او بدست آورم. در اینچئون حتما با او مبارزه می کنم و قول می دهم او را ببرم.

* مهدی بی باک در بانکوک تایلند هم سن و سال تو بود که توانست به مدال طلای بازیهای آسیایی دست پیدا کند، چقدر در خصوص آن رقابتها با او صحبت می کنی؟
-مهدی بی باک تکواندوکار مورد علاقه و الگوی من است. حتی خیلی ها می گویند سبک مبارزه من به او شبیه است. حالا هم که مربی من در اردوهای تیم ملی است نهایت استفاده را از تجربیاتش می برم. امیدوارم بتوانم سومین طلای این وزن را به نام خودم ثبت کنم.

*چقدر به کسب این مدال امیدواری؟
-تیم ما تیم بسیار خوبی است، همه همدل هستیم و برای کسب بهترین نتیجه به اینچئون می رویم. همه بازیکنان تلاش خود را انجام داده اند و بسیار امیدوارم که بتوانم با خوشرنگترین مدال به ایران بازگردم.

* خونسرد مبارزه می کنی یا استرس داری؟
- خونسردم، کلا بازیکن استرسی نیستم اما از باخت خیلی ناراحت می شوم. هر باخت تجربه تلخی است برایم؛ اما درسی که از آن میگیرم در مبارزه های بعدی ام به من کمک می کند. اشتباهات قرار نیست تکرار شود.





*** 2 طلا و یک برنز برای ایران

تکواندو ایران در بازیهای آسیایی 3 مدال در وزن دوم را بدست آورده است. اولین مدال طلا در سال 1986 توسط ابراهیم قادری کسب شد. 12 سال بعد مهدی بی باک که امروز بعنوان مربی تیم ملی تکواندو است در حالی که اولین سابقه حضور در بازیهای آسیایی را تجربه می کرد، در بانکوک تایلند به مدال طلا دست یافت.

سومین مدال ایران اما به رنگ برنز بود که بهزاد خداداد در سال 2006 به نام خود ثبت کرد و حالا فرزان عاشورزاده می خواهد چهارمین مدال و سومین طلا تکواندو ایران در وزن دوم بازیهای آسیایی را به نام خود ضرب کند.

آیا پس از وقفه ای شانزده ساله در کسب نشان طلای وزن دوم بازیهای آسیایی، عاشورزاده راهی که 28 سال پیش قادری آغاز کرد و 12 سال بعد بی باک آن را تکرار کرد، در اینچئون ادامه خواهد داد؟


*** مهمترین حریفان فرزان عاشورزاده در المپیک هفدهم آسیا


1-چین یانگ وی (چین تایپه)

مهمترین حریف عاشورزاده در بازیهای آسیایی اینچئون 2014 بی تردید "چین یانگ وی" از چین تایپه خواهد بود؛ تکواندوکاری که مدال نقره قهرمانی آسیا 2009، 2 مدال برنز قهرمانی جهان 2011 و 2013، 2 مدال طلای گرندپریکس منچستر 2013 و قزاقستان 2014 در پرونده افتخاراتش دیده می شود. این تکواندوکار چین تایپه ای سابقه حضور در 2 المپیک پکن و لندن را نیز در کارنامه دارد.

نفر دوم رنکینگ المپیک، یکبار در فینال رقابتهای گرندپریکس قزاقستان رو در روی فرزان قرار گرفته است که با برتری مقابل عاشورزاده توانست مدال طلای این رقابتها را بدست آورد. عاشورزاده در خصوص این حریف می گوید: "خوشحالم که پیش از بازیهای آسیایی با این تکواندوکار مبارزه کردم. مهمترین حریف من در اینچئون قطعا این بازیکن خواهد بود که حالا شناخت خوبی از او دارم و این قول را می دهم که در رقابت با او برنده شوم. من در قزاقستان به بی تجربگی خودم باختم. به هرحال این تکواندوکار سابقه حضور در رویدادهای مهمی را دارد و بسیار باتجربه است."

2-چانگ مین چو (کره جنوبی)

اگر میزبان بازیهای آسیایی بخواهد تکواندوکاری را روانه شیاپ چانگ اینچئون کند، او کسی نیست جز "چانگ مین چو" که مدال طلا و برنز قهرمانی آسیا در رده سنی نوجوانان و بزرگسالان را بدست آورده است. چانگ یکبار در فینال قهرمانی آسیایی نوجوانان موفق به شکست ابوالفضل یعقوبی شده است اما در نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیایی ازبکستان نتیجه را 24 بر 9 به فرزان عاشورزاده واگذار کرد تا از رسیدن به فینال مسابقات بازمانَد.

3-وان دای (ویتنام)

"وای دای" دیگر تکواندوکار شناخته شده وزن دوم آسیا است که سه ماه پیش در حالی دستش از کسب مدال طلای قهرماني آسيا کوتاه ماند که در فینال این رقابتها 18 بر 2 نتیجه را به فرزان عاشورزاده واگذار کرد.

4- سایر رقبا

"محمد خلیفه" دارنده مدال طلای نوجوانان آسیا از اردن، "محمود حیدری" از افغانستان دارنده مدال نقره قهرمانی جهان و برنز قهرمانی آسیا و "یراسیل کایربک" از قزاقستان از دیگر حریفان عاشورزاده در این وزن خواهند بود که هرگز نباید آنها را دست کم گرفت.










***نظرات خانواده تكواندو در خصوص فرزان عاشورزاده

1- غلامحسن ذوالقدر (سرمربي اسیق تيم ملي و مدير سازمان تيم هاي ملي)

فیزیک مناسبی برای وزن دوم دارد. با توجه به جنگندگی که از خودش نشان داد، خیلی زود جایگاهش را با وجود حریفان سرسخت در تیم ملی تثبیت کرد. آینده درخشانی پیش رو دارد به شرطی که از تمام پتانسیل اش بهره بگیرد.


2- بيژن مقانلو (دارنده مدال برنز قهرماني جهان و بازيهاي آسيايي و سرمربي تيم ملي تكواندو)

هرچه بیشتر می گذرد، حرفه ای تر فکر می کند. جزو بازیکنانی است که هیچگاه در زمین مبارزه ناامید نمی شود. پتانسیل بالایی دارد و در شیاپ چانگ مبارزه بسیار وظیفه شناس و جنگنده است و زیرکانه پیکار می کند. فینال مسابقات گرندپریکس قزاقستان تلنگر خوبی برای فرزان بود، چرا که مهمترین حریف او در بازیهای آسیایی تکواندوکار چین تایپه ای است و مطمئن هستم در اینچئون بسیار هوشیارانه برابر این بازیکن مبارزه خواهد کرد.

3- مهدي بي باك (نايب قهرماني جهان، دارنده مدال طلا و نقره بازيهاي آسيايي و مربي تيم ملي تكواندو)

عاشورزاده پتانسیل بالایی در وزن دوم دارد. زمانی که در بازیهای آسیایی 1998 بانکوک به مدال طلا رسیدم، هم سن و سال او بودم و وقتی مبارزات او را می بینم به یادِ خودم می افتم. از نظر روحی و روانی بسیار خوب است و در اینچئون می تواند نتیجه بسیار خوبی را بدست آورد.

4- مهرداد يوسفي (مربي بدنساز تيم ملي)

شرایط فیزیکی بسیار خوبی دارد، کم تجربه است اما با حضور در مسابقات مختلف کم کم به پختگی لازم می رسد. حین تمرین به حرف کادرفنی گوش می دهد و با دقت تمریناتش را پیگیری می کند. بازیکن پرتلاشی است و من مطمئن هستم آینده خوبی دارد.

5- فيض اله نفجم (نايب قهرمان جهان)

حضور فرزان در ترکیب تیم ملی تکواندو، باعث افتخار همه مازندرانی ها است. به هرحال المپیک آسیایی میدان آسانی نخواهد بود. فرزان با توجه به شرایط فیزیکی خوبی که دارد می تواند یکی از امیدهای تیم در این رویداد باشد، اما شرایط بازیها، میزبانی کره جنوبی و مبارزات تکواندو در روزهای پایانی را نباید از یاد برد. البته مطمئن هستم او در زمین مبارزه کم نخواهد گذاشت و ان شاء الله بتواند تعداد مدال های طلای این وزن را افزایش دهد.

6- بهزاد خداداد (قهرمان جهان و دارنده مدال نقره و برنز بازيهاي آسيايي)

جوان و سرشار از انگیزه. در این چند وقت اخیر با حضور در رقابتهای مختلف تجربیات خوبی را بدست آورده است و نشان داد که می توان به عنوان یک مهره مطمئن بر روی او حساب کرد. چند حریف خوب در این وزن دارد که مهمترین آن تکواندوکار چین تایپه ای است. اما به نظرم توانایی شکست او را دارد. ایران در سبک وزن نتایج خوبی را در بازیهای آسیایی به دست آورده و فرزان می تواند این نتایج را تکرار کند. هدف او طلای المپیک است و با مبارزاتی که از او دیدم، می تواند به این مهم برسد.

7- یوسف کرمی (قهرمان جهان و آسیا، دارنده 2 مدال طلای بازیهای آسیایی)

بازیکن با انگیزه ای است و بعد از خداحافظی بهزاد خداداد، حالا تیم ملی تکواندو وزن دومی های خوبی را در اختیار دارد. عاشورزاده پتانسیل بالایی دارد و در اینچئون یکی از پدیده ها خواهد بود.










 


    امكانات


نماد بازیها




"بهین بهین"،"آتونگ "و "کاکا" به عنوان سمبل هجدهمین دوره بازی های آسیایی 2018 انتخاب شده اند این بازیها در در سالن مرکزی دو هزاری نفری همایش "جاکارتا" اندونزی برگزار می شود .
سه نماد این دوره از بازیها "بهین بهین" (مرغ بهشتی) که سمبل استراتژی می باشد و یک جلیقه سنتی از شهر پاپوآ پوشیده است؛ "آتونگ" (گوزن باوئان) که سمبل سرعت است و دامن سنتی از شهر جاکارتا را بر تن دارد و "کاکا" (کرگدن تک شاخ) که نمایشگر قدرت می باشد و لباس سنتی گلداری از شهر "پالم بانگ" اندونزی پوشیده است.

همچنین از سوی کمیته برگزاری لوگوی بازی های آسیایی نیز رونمایی شد که تصویری از ورزشگاه اصلی "گلورا بونگ کارنو" (دارای 8 راه ورودی به استادیوم) می باشد و خورشید درخشان شورای المپیک آسیا در وسط لوگو قرار گرفته است؛ لوگوی مذکور بیانگر پرتوافکنی "انرژی آسیا" در سراسر جهان می باشد.

رنگهای مختلف به کار رفته در لوگو سمبلی از فرهنگ های ملی مختلف، طبیعت آسیا و کشور اندونزی است.


برنامه بازیها




یکشنبه - 28 مردادماه :
پومسه بانوان و آقایان

دوشنبه - 29 مردادماه :
* وزن 58-کیلوگرم : فرزان عاشورزاده
*وزن 53- کیلوگرم : الهه شیدایی
*وزن 67- کیلوگرم: ملیکا میرحسینی

سه شنبه -30مردادماه :
*وزن 57- کیلوگرم : پریسا جوادی
*وزن 67+ کیلوگرم: زهرا پور اسماعیل
*وزن 80+کیلوگرم:سعید رجبی

چهارشنبه -31 مردادماه :
*وزن 63- کیلوگرم: میرهاشم حسینی
*وزن 80- کیلوگرم : مهدی خدابخشی

پنج شنبه –1 شهریورماه:
*وزن 49- کیلوگرم : ناهید کیانی
*وزن 68- کیلوگرم : امیرمحمد بخشی



صفحه نخست
تاريخچه تكواندو
اعضا هيئت رئيسه
كميته هاي ستادي
هيئت هاي استاني
قوانين كيوروگي
قوانين پومسه
قوانين هانمادانگ
كيوروگي
پومسه
هانمادانگ
كل اخبار
آرشیو اخبار
اخبار استان ها
گفت و گو
گزارش
یادداشت
نشريه تكواندو
بانوان
سازمان ليگ
تیم های ملی
وزارت ورزش و جوانان
کمیته ملی المپیک
كميته آموزش
كميته داوران
كميته مربيان
كميته فرهنگي
كميته استانها
كميته روابط عمومي
كميته روابط بين الملل
كميته مسابقات
كميته آزمون
كميته توسعه همگانی
كميته قضایی
گزارش تصويري
بازيهاي المپيك
قهرماني جهان
جام جهاني
بازيهاي آسيايي
قهرماني غرب آسيا
باشگاههاي آسيا
بين المللي دهه فجر
پاراتکواندو
بازیهای آسیایی
جام باشگاه های آسیا
نظامیان جهان
مرکز جهانی تکواندو
بانک شهدای تکواندو
تالار مدال آوران
تالار افتخارات
دانشگاه علمی کاربردی
پيوندها
ارسال اخبار
پرسش و پاسخ
تماس باما
اعلام مشكلات سايت
ویدئوهای تکواندو
جستجو
آئين نامه
اطلاعیه و بخشنامه

آدرس: تهران - خيابان شريعتي - خيابان شهيد ميرزاپور (خيابان سهيل سابق) كوچه شهید طاهری - روبروي مجتمع مسكوني سبحان - فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران
شناسه پستي:
1931747674         تلفنخانه :3-22242441    
ساعات كار فدراسيون تكواندو : شنبه الي چهارشنبه : 00: 8 لغايت 16:00      پنج شنبه : تعطیل

© کليه حقوق خبری و تصويری اين سايت متعلق به فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران می باشد. استفاده از مطالب با ذكر منبع آزاد است.

  
 Free Page Rank Tool